Direktlänk till inlägg 30 november 2016

Du kan numera beställa fake likes på Instagram

Av Tor Andersson - 30 november 2016 20:58

Många större konton väljer att köpa followers på Instagram. Det kostar inte särskilt mycket och det är tämligen enkelt. När du kommer in på nån profil med en hel del followers så får du direkt ett seriöst intryck. Det är faktiskt väldigt enkelt, bara ange din profil. Det går oftast väldigt snabbt efter det att du har köpt. Men förvänta dig inga närvarande användare som gillar och kommenterar mycket. Att öka mängden, det är det endaste den här typen av tjänster finns till för.


När det gäller bilderna hos din profil så kan du köpa Instagram likes. Du får dem skickade till en alternativt flera inlägg som du själv väljer. Sedan är det bara att vänta på att dina gilla-markeringar börjar levereras. Att sen hamna långt upp i toppen för de hash-tags du använt är enkelt. Att få människor att se dina inlägg kan vara svårt, men det här är simpelt. Folk tycker om användare med många followers och gilla-markeringar. Populära profiler med omtyckta inlägg är det personer vill se. Du kanske har märkt att de bilder som dyker upp i ditt flöde redan besitter en hel del likes.


På många ställen läser man, hur får jag följare på Instagram? Den som ställer sig en sådan fråga är i starkt behov av followers. De followers och gilla-markeringar som du skaffar kommer sällan från vanliga konton. Det kan vara komplicerat att förstå motivet till att köpa den här typen av tjänst, men den drar till sig riktiga följare. En bra motivering till att skaffa fejk followers är att de i sin tur drar till sig ordentliga sådanna. Ser de dock att din profil ej har speciellt mycket aktivitet så tenderar dem att lämna. Ändamålet är att ge bilden av att du är populär, seriös och aktiv.

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se